SPA 2023 -VINNARE - nominerade - tävlande

I the Skincare Professionals Awards 2023 ställde 20 företag, med 30 olika varumärken upp och tävlande med hela 66 produkter! Nedan kan ni läsa om vinnarna, de nominerade och de tävlande. 

The SPA - tävlingen med syftet att lyfta fram de professionella produkterna - de professionella hudterapeuternas främsta arbetsredskap.

Stort grattis till vinnarna i the Skincare Professionals Awards 2023!

Årets professionella produkt -
Dermal Renewal Peel, GM Collin

Juryns motivering:
En kraftfull men ändå ”snäll” peel som levererar överraskande resultat utan irritation. Huden får en fantastisk lyster och nytt liv, ett glow som bara kan uttryckas som ”red carpet ready”-behandling.

Årets mjukgörare -
Intensa MaxiGlow Mix&Prime Elixir, Dr Belter Cosmetics

Juryns motivering:
Maxiglow är verkligen en målande och korrekt beskrivning på detta fantastiska, multifunktionella elixir som omedelbart lämnar en lyster som överträffar det mesta. En perfekt produkt för sig själv eller i en foundation och som maskerar porer och ger ett glow som bländar.

Årets specialprodukt -
Circular Hydration Serum, Dermalogica

Juryns motivering:
Det ultimata serumet för fuktfattig hud som trollar bort fina linjer och direkt fuktboostar på djupet.

Årets ögonprodukt-
R-Spinasome the Ultimate Eye Creme, Priori

Juryns motivering:
En fantastisk ögonprodukt som ger ungdomligheten tillbaka till cellerna genom sina superantioxidanta egenskaper. En silkeslen konsistens på huden och redan efter några dagars användning är ”påsar” som bortblåsta och fina linjer har jämnats ut markant.

Årets makeupprodukt -
Double Decker mascara, butterLONDON

Juryns motivering:
Mascaran för perfektionisten som bara nöjer sig med toppresultat vid applicering och ett resultat i klass med en professionell ögonfransförlängning. En verklig wow-effekt med en borste som känns otroligt mjuk och ger en perfekt uppböjning och dramatiska fransar.

Årets nagelprodukt -
Ultimate Hand Spa, NANNIC

Juryns motivering:
Ultimate är ingen överdrift för denna djupt vårdande och reparerande handbehandling som gör händerna magiskt silkeslena och vackra. Redan med förpackningen får man en tydlig lyxig spakänsla för en innovativ hemmabehandling.

 

 

 

De nominerade:

1. Årets professionella produktinnebär produkt som endast finns som behandlingsprodukt.

2. Årets mjukgörare - innebär produkt avsedd för att återfukta ansiktet. Till exempel, dagkräm, nattkräm eller 24h kräm.

3. Årets specialvård - innebär produkt för specialbehandling i ansiktet och/eller dekolletaget så som serum, peeling och mask.

4. Årets ögonprodukt - innebär produkt avsedd för ögonområdet. Till exempel kräm, serum eller mask.

5. Årets makeupprodukt - innebär produkt avsedd för att ge färg och/eller önskad finish för ansikte eller i vissa fall kropp (ej kroppsmålning). Till exempel: primer, foundation, ögonskugga, läppstift.

6. Årets nagelprodukt - innebär produkt avsedd för vård och skötsel av naglar och/eller området runt nageln, till exempel: peeling, olja, kräm eller nagellack.

 

Vinnarna presenteras torsdagen den 7 september på årets  Afterwork (f.d. Branschminglet) på Hud och Kosmetik.

 

Tack till dessa 20 företag med 30 varumärken och 66 produkter som tävlat i the SPA 2023!