KISTAMÄSSAN

3-4 september 2020

Boende

Vill du bo nära Kistamässan?

I direkt anslutning till Kistamässan ligger det spektakulära hotellet Scandic Victoria Tower designat av den prisade arkitekten Gert Wingårdh. Hotellet med sina 34 våningar erbjuder förstklassigt boende med 299 dubbelrum, restauranger, konferenslokaler, gym och en skybar högst upp med en hänförande utsikt över hela Stockholm.

På entréplanet erbjuder Scandic Victoria Tower en inspirerande öppen miljö där lobby, lounge och restaurang flyter samman och skapar en social mötesplats för arbete, möten, mat, dryck och avkoppling.

Scandic Victoria Tower

Ligger precis bredvid Kistamässan och erbjuder rabatterade priser på boende.
Priser: Se aktuella priser på deras hemsida
Bokning sker via www.scandichotels.se
 

Vill du hellre bo inne i stan?

Bara en kort promenad från stadens gamla stadskärna, detta hotellets läge i Stockholm gör det idealiskt för både affärs- och semesterresenärer. Premiere bekvämligheter, trådlöst internet, kan hittas i varje hotellets 459 rum och sviter. Prova läckra lokala rätter på Stockholm Fisk restaurang, och njuta av en cocktail på den sofistikerade SKYBAR på hotellets nionde våningen. Behåll din kondition rutin på det välutrustade gym, som inkluderar en pool, bastu och jacuzzi. Modern, flexibla möteslokaler ger den perfekta platsen för affärskonferenser , produktlanseringar eller personliga händelser.
 
Radisson Blu Royal Viking hotel

Radisson Blu Royal Viking hotel ligger bredvid centralstationen.
Priser: Se aktuella priser på deras hemsida
Bokning sker på: www.radissonblu.com eller telefon 08-506 54 000.