KISTAMÄSSAN

6-7 september 2018

SM i manikyr

INBJUDAN

SVENSKA MÄSTERSKAPEN I MANIKYR 2018!
till dig som är hudterapeut

I samarbete med Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR arrangerar Scratch of Sweden Svenska Mästerskapen i Manikyr under hud & kosmetik, torsdagen den 6 september som äger rum på Kistamässan i Stockholm.

Tävlingen i Manikyr, består av 1 timmas klassisk manikyr med massage och rött lack och kommer att hållas inför en öppen publik på stora scen. Tävlingstiden är: 14.00 - 15.00

Prisutdelning sker torsdag kl. 17.00

Anmälan:
SM i Manikyr är helt märkesoberoende och du är välkommen att anmäla dig till e-post: ann-marie@shr.nu, ange; företags-/salongsnamn, för- och efternamn, tfn och e-post.

När SHR mottagit din anmälan skickas en bekräftelse ut till den e-post du angivit i anmälan. Din tävlingsplats garanteras först efter att tävlingsavgiften är betald och registrerad hos SHR.

Betalningsvillkor:
Hela tävlingsavgiften, 1 000 kr inkl. moms, faktureras innan tävlingen, med sista betalningsdag 2018-08-06.
 

Avbokning: 
Avbokning ska ske skriftligt via e-post på ann-marie@shr.nu och ske senast 2018-08-06.
Vid avbokning efter 2018-08-06, återbetalas inte tävlingsavgiften till någon del om inte läkarintyg avseende egen sjukdom eller, vid begravning, annat intyg utvisande begravning för nära anhörig.

SHR förbehåller sig rätten att ställa in tävlingen vid för få anmälda och betalar då tillbaka hela tävlingsavgiften. Inga övriga kostnader betalas av SHR. SHR har rätt att erbjuda avbokade platser till andra.
 

SHR är momsbefriade

Välkommen med din anmälan till Svenska Mästerskapen i Manikyr 2018
Med reservation för eventuella ändringar